Fra strevsom stressmestring til uanstrengt stressredusering

Indre ro gjort enkelt
For deg som ønsker varig stressredusering

   Se promovideo   Meld meg på kurset

Det er mye forvirring rundt stress i vår verden i dag. Alt fra omdefinering via positiv tenkning ("positivt stress") til unngåelse og fornektelse ("neida, jeg er ikke stresset, jeg er bare spent"). Hva kan vi lære om stress og stressmestring om vi gjør det enkelt og elegant? Hva om et lite skifte i hvordan vi forholder oss til stresset kan gi en stor forandring i ro og fokus - som igjen gir bedre prestasjoner, bedre samarbeid og bedre helse?

I dette kurset vil du blant annet:

  • lære hvordan å gå fra stress til ro - enklere enn du tror
  • oppdag hvordan forståelse endrer måten du opplever stress - og hvordan du reagerer
  • utføre en effektiv teknikk som ikke bare gir stressmestring, men også stressredusering - der man stadig opplever mindre stress i livet - og dermed mer trivsel og uanstrengt prestasjon
  • oppdage kjempemuligheten som oppstår, hver eneste gang, i møtet med stress
  • kunne lære i ditt eget tempo med video, quiz og øvelser


Dette er opptak fra et foredrag som er delt opp i bolker og gjort om til et kurs med øvelser og quiz. Vi ønsker å gjøre oppmerksom på at video- og lyd-kvaliteten er slik som du ser og hører på promovideoen. Dette er litt under det man er vant til fra våre andre kurs. Vi mener likevel at kvaliteten er god nok og innholdet så verdifullt at det er verdt hver eneste krone.

Om du likevel ikke skulle være fornøyd med dette så er det bare å si fra og du får tilbakebetalt kostnaden uten spørsmål.


Instruktøren din


Heine Kolltveit
Heine Kolltveit

Heine har over 10 års erfaring som coach, kursholder og underviser. Han er sivilingeniør fra NTNU med doktorgrad i datateknikk og jobbet som IT-konsulent før han fant ut hva som virkelig var meningsfullt for ham: Å støtte andre mennesker til å leve et meningsfylt liv med glede og indre ro.

Heine digger å hjelpe mennesker å skape uanstrengt og varig forandring ved å finne de stedene der små endringer skaper store resultater.

På privaten har Heine ei datter som er passert 20, samt tre bonusbarn. 2 av bonusene er også passert 20 og er ferdig utflyttet, slik at det oftest kun er en tenåring i hus.


"Takk for inspirerende foredrag i dag om hvordan håndtere stress i hverdagen. Dette er et tema som er svært aktuelt for oss og som engasjerte. Tydelig at det falt i smak hos forsamlingen også. Som alltid var det interessant å høre på deg."
- Avdelingsleder Thor-Andre Aresvik, Statoil

"Veldig bra og åpent og ærlig."

"Positivt. Mye bra på kort tid! Ville absolutt ha anbefalt deg til andre. God kommunikasjon!"

"Interessant med lignelse om sirkuselefant og om SNS/PNS. Personlig perspektiv gav god kraft i budskapet. Gav refleksjon rundt det å stå trygt i situasjonen. Gode perspektiver på å stå trygt i situasjoner."

Ofte stilte spørsmål


Når starter og slutter kurset?
Kurset starter nå og det slutter aldri! Du bestemmer selv fullstendig hvor lang tid du vil bruke på det - inkludert når du starter og når du slutter.
Hvor lenge har jeg tilgang?
Hvordan høres det ut med livstids-tilgang? Etter du har meldt deg på så har du uendelig med tilgang til kurset så lenge du har lyst.
Hva om jeg ikke er fornøyd med kurset?
Vi har lyst at du skal være 100% fornøyd. Om du er misfornøyd med kjøpet, kontakt oss i løpet av de første 30 dagene og så gir vi deg alle pengene tilbake. Null spørsmål og null problem.
Hvor foregår kurset?
Der du er! Hele kurset er online. Det betyr at du får tilgang til alt via Internett. Det eneste´du trenger er datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt pluss tilgang til Internett - og du har alt du trenger.
Hva består modulene av?
Hver modul består av en video på ca 5 - 10 min og en quiz. Virkelig læring skjer først når en endrer noe i praksis. Derfor får du i tillegg med en øvelse som er spesialdesignet for å la deg overføre innholdet til faktisk endring i livet og følelsene dine.

Start nå!