Skamfri - Friheten til å være deg selv

Alt du trenger for å ta reisen ut av skammen

Det fins 3 typer skam:

 1. "Jeg er redd for å ikke være bra nok i egne øyne"
 2. "Jeg er redd for å ikke være bra nok i andres øyne"
 3. "Jeg er redd for å feile igjen" (fordi da er jeg redd for å ikke være bra nok i egne og andres øyne på nytt)


ALL SKAM ER TILLÆRT OG DU TRENGER IKKE HA DET SÅNN

Hvis du er her så er det fordi du

 1. vet du opplever skam, eller
 2. mistenker at du gjør det.
Uansett, så er du på vei til å få en dypere innsikt i deg selv og noen godt skjulte måter du saboterer for deg selv.

I kurset vil du lære:

 • Hva er egentlig skam – og hvordan ødelegger skammen for deg? Lær “fienden” å kjenne.
 • Hvorfor har vi skam – hva er bakgrunnen? Forståelse bringer ny innsikt og danner grunnlaget for veien ut.
 • Hva er raskeste vei ut av det? Det finnes utallige omveier, rundkjøringer og blindgater. Skam kan føles som en labyrint som er umulig å komme seg ut av. Du får navigeringsreglene som hjelper deg ut av det.
 • Og, NEI, dette kurset handler ikke om fake it till you make it. Det handler om å gi deg friheten til å være den du er – som er uendelig mange ganger mer kraftfullt enn å late som å være noe annet.


"Takk for et fantastisk kurs om skam. jeg er selv utdannet psykolog, men har ikke vært borte i noe bedre om skam og sitter igjen med en opplevelse av at jeg virkelig har lært på en dyp måte. Jeg har gått i mye terapi og selvutvikling, gått mange kurs osv, men den grunnleggende skammen har nok likevel fått styre mye både bevisst og ubevisst. Dette er roten til det meste for min del, så takk :-)"

"Jeg er meget fornøyd med skamfri-kurset"

"Et stort steg!"

"Tusen takk! Det er en forløsende følelse at man, tross forvirring av traumatiske opplevelser, kan se og være glad i seg selv!"

Instruktøren din


Heine Kolltveit
Heine Kolltveit

Heine har over 10 års erfaring som coach, kursholder og underviser. Han er sivilingeniør fra NTNU med doktorgrad i datateknikk og jobbet som IT-konsulent før han fant ut hva som virkelig var meningsfullt for ham: Å støtte andre mennesker til å leve et meningsfylt liv med glede og indre ro.

Heine digger å hjelpe mennesker å skape uanstrengt og varig forandring ved å finne de stedene der små endringer skaper store resultater.

På privaten har Heine ei datter som er passert 20, samt tre bonusbarn. 2 av bonusene er også passert 20 og er ferdig utflyttet, slik at det oftest kun er en tenåring i hus.


Ofte stilte spørsmål


Når starter kurset - og når er det ferdig?
Kurset starter nå og det slutter aldri! Du bestemmer selv fullstendig hvor lang tid du vil bruke på det - når du starter og når du slutter. I tillegg kan du gå gjennom kurset så mange ganger du vil.
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Du vil ha livstidstilgang til innholdet i kurset - kurset kommer til å ligge her på teachable.com så lenge nettsiden er operativ. (Om den skulle gå konkurs (lite trolig) skal jeg gjøre mitt beste for å få flyttet kurset.) Det betyr at du kan gå tilbake og se videoer - gjøre oppgaver og quiz så mange ganger du vil.
Hvor foregår kurset?
Der du er! Hele kurset er online. Det betyr at du får tilgang til alt via Internett. Det eneste´du trenger er datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt pluss tilgang til Internett - og du har alt du trenger.
Hva består modulene av?
Hver modul består av en eller flere videoer til sammen på mellom 15 og 20 min og en quiz. Virkelig læring skjer først når en endrer noe i praksis. Derfor får du i tillegg med en øvelse som er spesialdesignet for å la deg overføre innholdet til faktisk endring i livet og følelsene dine.

30 dager pengene-tilbake garanti!

 • Det betyr at om du ikke er 100% fornøyd og synes det var verdt mer enn investeringen så kan du ETTER å ha gått gjennom hele kurset få enhver krone tilbake.
 • Det gjør det helt risikofritt for deg å melde deg på kurset nå

Start nå!