Skammens hemmelighet

- og hvordan den vil frigjøre deg

Du opplever kanskje at:

  • du lar deg styre av hva andre mener og tenker om deg
  • du er redd for å feile ("for da er jeg ikke bra nok eller utilstrekkelig")
  • du trenger å prestere (nå opp til "standarden") for å føle deg bra.

Du har skjønt at det er skammen (frykten for å ikke være bra nok) som er den egentlige grunnen til at du opplever stress, perfeksjonisme, avgjørelsesvegring, å ikke klare å si nei, å ikke gjøre det du vil, osv ...

Du er lei av å være redd, frustrert og skamfull av hvem du er.

Og så ønsker du et sunnere alternativ - et bedre liv og en mer nærende måte å behandle deg selv på.

Et alternativ der du kan være deg selv. Autentisk og ekte. La maskene falle av og vise hvem du egentlig er.. Ekte frihet: Friheten til å være deg selv.

Være glad i deg selv. Selv om du har har gjort noe feil eller ikke nådd opp til din egen eller andres standard.

Skammens hemmelighet har potensiale for å ta deg dit. Og jeg bruker ordet potensiale av to grunner:

  1. Jeg vet at du er smart og ikke blir overbevist av store overskrifter og lovnader (som sannsynligvis) ikke blir holdt. Som du allerede vet, så er sannheten at jeg ikke kan vite hva som skjer i møtet mellom deg og skammens hemmelighet.
  2. Endring tar tid. Selv om mange får en umiddelbar aha-opplevelse når de ser videoen så er innsikten i skammens hemmelighet av typen som blir enda bedre (og dypere) med modning. (Derfor er det også med øvelse sånn at du kan støtte modningsprosessen gjennom å ta det fra intellektuell kunnskap til noe som praktisk erfaring.)
  3. Skammens hemmelighet er veldig potent. Når mine coachingkunder, venner og andre innser hva hemmeligheten er (og konsekvensene av den!) så ser de også nøyaktig hva de trenger å gjøre for å bli kvitt skammen (et lite tips: det er enklere enn du tror). Dette er innsikt av typen: "Hvorfor har ingen fortalt meg dette før?" "Dette skulle vært pensum på skolen!"

Skammens hemmelighet er en av de tingene som er en selvfølge når man ser det - og ofte veldig vanskelig å se før noen peker på det.


Instruktøren din


Heine Kolltveit
Heine Kolltveit

Heine har over 10 års erfaring som coach, kursholder og underviser. Han er sivilingeniør fra NTNU med doktorgrad i datateknikk og jobbet som IT-konsulent før han fant ut hva som virkelig var meningsfullt for ham: Å støtte andre mennesker til å leve et meningsfylt liv med glede og indre ro.

Heine digger å hjelpe mennesker å skape uanstrengt og varig forandring ved å finne de stedene der små endringer skaper store resultater.

På privaten har Heine ei datter som er passert 20, samt tre bonusbarn. 2 av bonusene er også passert 20 og er ferdig utflyttet, slik at det oftest kun er en tenåring i hus.


Ofte stilte spørsmål


Når starter kurset?
Du få tilgang til første modul umiddelbart etter at du melder deg opp.
Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?
Du vil ha livstidstilgang til innholdet i kurset - kurset kommer til å ligge her på teachable.com så lenge nettsiden er operativ. (Om den skulle gå konkurs (lite trolig) skal jeg gjøre mitt beste for å få flyttet kurset.) Det betyr at du kan gå tilbake og se videoer - gjøre øvelse og quiz så mange ganger du vil.
Hvor foregår kurset?
Der du er! Hele kurset er online. Det betyr at du får tilgang til alt via Internett. Det eneste´du trenger er datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt pluss tilgang til Internett - og du har alt du trenger.
Hva består kurset av?
Du får følgende: 1. Video - sånn at du enkelt kan lære innholdet i skammens hemmelighet - og hvordan det å forstå den vil sette deg fri. 2. Quiz - sånn at du får sjekket hva du har fått med deg fra videoen. 3. Øvelse - sånn at du kan ta læringen fra teori til praksis. Praktisk erfaring og forståelse er nødvendig for varig endring. 4. Bonusvideo - sånn at du kan gå enda dypere i læringen om skammens hemmelighet
Hvorfor akkurat 47 kroner?
Fordi det er billigere enn en halvliter (de aller fleste stedene i Norge) og alle har råd til det. Fordi ved å ta betalt (selv om det bare er bittelitt) så vil du måtte tenke deg om dette er noe du virkelig ønsker. Og den betalingen er også din investering. Ved at du gjør en investering så følger du opp med mer oppmerksomhet, lærevillighet og motivasjon for gjennomføring i kurset. Dermed får du mer igjen av akkurat samme kurset fordi du har gjort en liten investering. Smart, ikke sant. (Pluss, jeg får en liten oppmuntring på kontoen min.)

14 dager pengene-tilbake garanti!

  • Det betyr at om du ikke er 100% fornøyd og synes det var verdt mer enn investeringen så kan du ETTER å ha gått gjennom hele kurset få enhver krone tilbake.
  • Det gjør det helt risikofritt for deg å melde deg på kurset nå

Start nå!